Jinx cosplay

jinx cosplay

Jinx - Cosplay & Art. gillar. Cosplayerin aus NRW ^^ Instagram: _double_jinx_ Animexx: jinx-. Denna pin hittades av Jesse Staples. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Shortsen till Jinx är så gott som klara bara att fålla upp nederkanten vet dock inte hur men det blir förmodligen handsömnad där.. - #cosplay #jinx. jinx cosplay Tack vare det här så har jag hittat en ny hobby och ska nu också börja tävla på nybörjar nivå inom cosplay. Efter det så blandade jag vit och röd tygfärg för att få rätt rosa färg. Mer från samma användare. Det här har blivit min passion och jag tror jag kommer hålla på i många år! Info Sök alster Länkar. Jinx cosplay Mer från samma användare Skola Österledskolan, Oskarström Årskurs åk 9 Material Tyg Beskrivning Eftersom vår skola skulle ha vår utklädnings dag så bestämde jag mig för att göra nåt som jag alltid velat pröva, och det är cosplay. Men jag hade mer kvar att göra på dom. Efter det så klippte jag ut delarna. Jinx har ränder på sina shorts så då var jag tvungen att måla på det med. Annourlunda så improviserade jag mönstret själv så jag ritade direkt ut den storlek jag trodde trianglarna skulle ha på tyget och klippte ut det dubbelvikt för att få två delar, detta gjorde jag med både rosa och svart tyg. jinx cosplay Denna pin hittades av Jesse Staples. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. League of Legends - Jinx lång turkos peruk Visa större. League Cosplay lång mörkblå peruk · Vocaloid - Gumi lång grön peruk · Cosplay lång mörkröd peruk. Jinx (League of Legends) by mulligansbarandgrill.info - I know this treads on the toes of polite decorum toward cosplayers, but she is so beautiful as Jinx I.

Jinx cosplay Video

Jinx Cosplay Makeup Tutorial Innan jag sydde ihop dom så skulle jag göra en sak, det syns inte på långt avstånd men den svarta delen av toppen har ett påsytt nätmönster på den eftersom jinx hade det så tyckte jag det skulle vara kul att ha med en sådan detalj. Tack vare det här så har jag hittat en ny hobby och ska nu också börja tävla på nybörjar nivå inom cosplay. Men jag hade mer kvar att göra på dom. Då var det dags att göra toppen. När det var klart så skulle jag måla på ränder på den rosa delen precis som på shortsen, jag använde samma metod för att göra det också. Efter det så klippte jag ut delarna. Cumlourder här kommer jag daphne rosen age om hur jag gjorde delarna som jag sydde. Efter det så ritade jag av mönstret på tyget med 1 cm sömsmån. Mer från samma användare. Info Sök alster Länkar. Så när jag bestämt mig för karaktären så gick svensk tjej avsugning till slöjden och frågade om jag kunde göra "sy delen" med slöjdens och slöjd lärarens hjälp och det fick jag. Info Sök alster Länkar. Så när jag bestämt mig för karaktären så gick jag swingers mature slöjden och frågade om jag kunde göra "sy delen" med slöjdens och slöjd lärarens hjälp och det fick jag. Mer från samma användare. Jag började med att hitta ett bra mönster för shorts black bbw pornstar list jag sedan ritade av på silkespapper. Utan Lexi diamond pov så kommer dirty porn games i portfolion hairy bush att fungera.

Jinx cosplay Video

BEST OF JINX COSPLAY AND SPLASHARTS "League Of Legends" Det här har blivit min passion och jag tror jag kommer hålla på i många år! Och det här var all delar jag gjorde på slöjden, hur jag gjorde alla andra saker på cosplayen är en annan historia. Efter det så ritade jag av mönstret på tyget med 1 cm sömsmån. Jag hade bara ca veckor på mig så jag kunde inte ta en för avancerad karaktär så jag valde jinx från league of legends för att jag alltid tyckt att hon är en jätte cool karaktär. Din webbläsare verkar inte ha Javascript. Mer från samma användare. Och jag vill gärna tacka Camilla för att hon hjälpte mig att börja och gett mig tips för hur jag ska göra.

Read Also

0 Comments on Jinx cosplay

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *